Kjo kategori përmban produktet më të shitura për vitin 2022 të Vlera Art…

 • Kalendar Druri

  Kalendar perpetual (përhershëm) druri i personalizuar sipas dëshirës
  Produkt i veçantë për ambjente të ndryshme zyrash dhe jo vetëm.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: MDF(3mm)
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa:25x25x0.3cm,
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

  Kalendar Druri

  17.09
 • Kanavace e printuar

  Kanavacë e personalizuar sipas dëshirës tuaj…
  Çdo dashuri ka një histori që reflekton në një fotografi.
  – Bëjini të paharrueshme kujtimet tuaja.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Punim në pëlhurë fotografike dhe kornizë e brendshme druri
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

  10.8366.66

  Kanavace e printuar

  10.8366.66
 • Trofe kamosh

  Trofe kamoshi i personalizuar me dedikime sipas dëshirës për njerëzit tuaj të zemrës…
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: MDF
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa: 16×20.5x2cm ndërsa të pllakës që personalizohet 11.5x15cm
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

  17.0921.36

  Trofe kamosh

  17.0921.36
 • Zemër kristali me orë e personalizuar 3D

  Kristal i personalizuar 3D në formë zemre dhe me mekanizmin e orës që simbolizon rrahjet e zemrës për më të dashurit tuaj
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Kristal K9;
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa:8x8x2cm
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

Menu Kryesore