Modelet më të bukura, më të veçanta të stilolapsave, stilografëve dhe pendës të personalizuar sipas dëshirës i gjeni vetëm te Vlera Art…

 • Stilograf i personalizuar

  Stilograf metalik në kuti druri, të personalizuara sipas dëshirës!
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Stilograf metalik i gdhendur me lazer dhe 33 ml bojë Schneider Royal blu
  ➡️Materiali: stilolapsi metal, kutia MDF 3mm, shishja bojes qelq
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💵 CASH kur merrni produktin
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal

 • Stilolaps metalik dhe kuti lëkure të personalizuar

  Dhuratë unike për të firmosur arritjet dhe sukseset…
  Stilolaps metalik dhe kuti lëkure të personalizuar sipas dëshirës me shkrimet dhe logot që dëshironi…
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Stilolaps dhe kuti druri bambu të personalizuara
  ➡️Materiali: stilolapsi dhe kutia dru bambu
  ➡️Përmasat: Përmasat e stilolapsit janë 14×1.3×1.3cm, ndërsa të kutisë 17.5×6.5x3cm
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💵 CASH kur merrni produktin
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal

Menu Kryesore