Varëse çelsash të personalizuar me foto dhe dedikime me teknologjinë më të fundit 3D Crystal

 • Varëse çelsash kristali octagon me ndriçim

  Një dhuratë e veçantë e prodhuar me teknologjinë më të fundit 3D.
  Varëse çelësi kristal me ndriçim dhe gdhëndje në brëndësi të kristalit
  Personalizohet sipas dëshirës tuaj me foto, logo dhe shkrim
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️ Materiali: Kristal
  ➡️ Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa: Forma zemër dhe oktagon 3x3x1 cm, forma drejtkëndore 3x2x1cm
  ➡️ Llampa led është me 4 ngjyra që ndrohen automatikisht
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Varëse çelsash kristali drejtkëndëshe me ndriçim

  Një dhuratë e veçantë e prodhuar me teknologjinë më të fundit 3D.
  Varëse çelësi kristal me ndriçim dhe gdhëndje në brëndësi të kristalit
  Personalizohet sipas dëshirës tuaj me foto, logo dhe shkrim
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️ Materiali: Kristal
  ➡️ Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa: Forma zemër dhe oktagon 3x3x1 cm, forma drejtkëndore 3x2x1cm
  ➡️ Llampa led është me 4 ngjyra që ndrohen automatikisht
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Varëse çelsash kristali me ndriçim

  Një dhuratë e veçantë e prodhuar me teknologjinë më të fundit 3D.
  Varëse çelësi kristal me ndriçim dhe gdhëndje në brëndësi të kristalit
  Personalizohet sipas dëshirës tuaj me foto, logo dhe shkrim
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️ Materiali: Kristal
  ➡️ Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa: Forma zemër dhe oktagon 3x3x1 cm, forma drejtkëndore 3x2x1cm
  ➡️ Llampa led është me 4 ngjyra që ndrohen automatikisht
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

Menu Kryesore