Dhurata fotografike

Dhurata të personalizuara me fotografi dhe shkrime sipas dëshirës

 • Dekor festiv i personalizuar

  Dekor festiv për në shtëpi apo zyrë i personalizuar sipas dëshirës.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Qelq & Dru
  ➡️Përmasa e globit janë 13x17x10cm ndërsa të fotos që vendoset brënda 3.5×4.5cm
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Dekor peme i personalizuar

  Dekor peme për vitin e ri i personalizuar sipas dëshirës.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: PVC
  ➡️Përmasa e globit janë 8x8x8cm ndërsa të fotos që vendoset brënda 8x8cm
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Dekor peme i personalizuar

  Dekor peme për vitin e ri i personalizuar sipas dëshirës.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Qelq & Dru
  ➡️Përmasa e globit janë 9x9x9cm ndërsa të fotos që vendoset brënda 3.5×4.5cm
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Fotografi dhe kornizë druri festive

  Fotografi dhe kornizë druri festive për vitin e ri e personalizuar sipas dëshirës.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Qelq & Dru
  ➡️Përmasat e kornizës janë 21.5×16.5×1.5cm ndërsa të fotos që vendoset brënda 15x10cm
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Kanavace e printuar

  Kanavacë e personalizuar sipas dëshirës tuaj…
  Çdo dashuri ka një histori që reflekton në një fotografi.
  – Bëjini të paharrueshme kujtimet tuaja.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Punim në pëlhurë fotografike dhe kornizë e brendshme druri
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

  10.8366.66

  Kanavace e printuar

  10.8366.66
 • Kornizë fotografike kristali

  Kornizë fotografike kristali në formën e zemrës me ndriçim LED
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Kristal
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa:25x25x5cm,
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Kristal fotografik

  Kristal i printuar me foto dhe shkrime sipas dëshirës.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Kristal
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa:25x17x1cm,
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Trofe zemër kristali

  Trofe unik për nënën, mësuesen, gjyshen, çifte, njerëzit tuaj më të dashur
  Forma e zemrës, përmasat dhe printimi me rezolucion të lartë janë detaje që e bëjnë një ndër produktet më të kërkuara
  Personalizohet sipas dëshirës tuaj me logo dhe shkrim ose përshtatet për çdo profesion që ju dëshironi.
  Personalizohet me gdhëndje me lazer, printim UV ose Sublimim.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Kristal
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa:10x12x2cm
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

Menu Kryesore