7-8 marsi

Dhurata të personalizuara sipas dëshirës për mësuesin ose nënën për festën e 7 dhe 8 marsit….

 • Gur vullkanik 20x20cm mesuesen

  Gur vullkanik i personalizuar me foto dhe tekst sipas dëshirës tuaj.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Gur vullkanik
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa: 20×20 cm
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Gur vullkanik me orë për 7 marsin

  Gur vullkanik me mekanizëm orë i personalizuar me foto dhe tekst sipas dëshirës tuaj.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Gur vullkanik me mekanizëm orë
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa: 20×30 cm
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Gur vullkanik per mesuesen dhe edukatoren

  Gur vullkanik i personalizuar me foto dhe tekst sipas dëshirës tuaj.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Gur vullkanik
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa: 20×30 cm
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Gur vullkanik zemër për edukatoren

  Gur vullkanik i personalizuar me foto dhe tekst sipas dëshirës tuaj.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Gur vullkanik në formën e zemrës
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa: 20×20 cm
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Laps dhe stilolaps i personalizuar

  Laps dhe stilolaps druri bambu në kuti plexiglass, të personalizuara sipas dëshirës….
  Një tjetër dhuratë unike, ekonomike e ofruar për ju nga Vlera Art…
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Stilolaps dhe laps dru bambu të personalizuar
  ➡️Materiali: stilolapsi alumin, Kutia plexiglass
  ➡️Përmasat: Përmasat e stilolapsit janë 14×1.3×1.3cm, Përmasat e kutisë janë 17.5×4.7×3.2cm
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💵 CASH kur merrni produktin
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal

 • Pendë dhe bllok lëkure të personalizuara

  Dhuratë unike për të firmosur arritjet dhe sukseset…
  Pendë dhe bllok shënimesh të personalizuara sipas dëshirës tuaj.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Seti përmban pendën, mbajtësen e pendës për në tavolinë, bllok shënimesh me kopertinë lëkure, dhe shishen e bojës blu
  ➡️Materiali: Metal
  ➡️Përmasat e pendës janë 27x5x1cm,të bllokut 21x15cm ndërsa të kutisë 28x20x4.5cm
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💵 CASH kur merrni produktin
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal

 • Stilograf Faber Castell i personalizuar

  Faber Castell Ambition OpArt Deep Water quhet stilografi me elegant dhe me fin i stilografëve që disponojmë.
  Stilograf i markës gjermane Faber Castell, trup inoks dhe resinë i personalizuar sipas dëshirës….
  ℹ️INFO RRETH PRODKTIT ℹ️
  ➡️Stilograf metalik i gdhendur me lazer
  ➡️Materiali: stilolapsi inoks dhe resinë , kutia lëkurë artificiale
  ➡️Përmasat e stilolapsit janë 14×1.2×1.2cm, ndërsa të kutisë 17x7x3.7cm
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💵 CASH kur merrni produktin
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal

 • Stilograf Santini i personalizuar

  Nëse kerkoni një dhuratë elegante, fine dhe të personalizuar sipas dëshirës padyshim që ky stilograf i plotëson të gjitha kriteret.
  Sjellim për ju stilograf i brandit italian Santini, të personalizuar sipas dëshirës…
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Stilograf metalik i gdhendur me lazer
  ➡️Materiali: stilolapsi metal, kutia lëkurë artificiale
  ➡️Përmasat e stilografit janë 14×1.4×1.1cm, ndërsa të kutisë 19×6.2×3.3cm
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💵 CASH kur merrni produktin
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal

 • Stilolaps Faber Castell i personalizuar

  Faber Castell twist preicious resine, për ju që kërkoni një dhuratë luks.
  Stilolaps i markës gjermane Faber Castell, trup çelik dhe resinë i personalizuar sipas dëshirës….
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Stilolaps metalik dhe kuti e personalizuar
  ➡️Materiali: stilolapsi inoks dhe resinë , kutia lëkurë artificiale
  ➡️Përmasat: 12.5×1.4×1.9cm, ndërsa të kutisë 17x7x3.7cm
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💵 CASH kur merrni produktin
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal

 • Stilolaps gri i personalizuar

  Dhuratë unike dhe ekonomie për mësuesin tuaj…
  Stilolaps i gri metalik i personalizuar sipas dëshirës me shkrimet dhe urimet që dëshironi…
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Stilolaps gri metalik i personalizuar
  ➡️Materiali: stilolapsi alumin, Kutia karton
  ➡️Përmasat: Përmasat e stilolapsit janë 14×1.3×1.3cm, Përmasat e kutisë janë 17.5×4.7×3.2cm
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💵 CASH kur merrni produktin
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal

 • Stilolaps i bardhë i personalizuar

  Dhuratë unike dhe ekonomie për mësuesin tuaj…
  Stilolaps i bardhë metalik i personalizuar sipas dëshirës me shkrimet dhe urimet që dëshironi…
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Stilolaps i bardhë metalik i personalizuar
  ➡️Materiali: stilolapsi alumin, Kutia karton
  ➡️Përmasat: Përmasat e stilolapsit janë 14×1.1×1.1cm, Përmasat e kutisë janë 17.5×4.7×3.2cm
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💵 CASH kur merrni produktin
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal

 • Stilolaps i zi mat me detaje gold i personalizuar

  Dhuratë unike për të firmosur arritjet dhe sukseset…
  Stilolaps metalik i zi mat me detaje gold dhe kuti dhurate e personalizuar sipas dëshirës me shkrimet dhe logot që dëshironi…
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Stilolaps metalik dhe kuti e personalizuar
  ➡️Materiali: stilolapsi metalik dhe kutia karton i plastifikuar
  ➡️Përmasat: Përmasat e stilolapsit janë 14.3×1.3×1.3cm, ndërsa të kutisë 17.5×6.5x3cm
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💵 CASH kur merrni produktin
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal

Menu Kryesore