• Kanavace e printuar

  Kanavacë e personalizuar sipas dëshirës tuaj…
  Çdo dashuri ka një histori që reflekton në një fotografi.
  – Bëjini të paharrueshme kujtimet tuaja.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Punim në pëlhurë fotografike dhe kornizë e brendshme druri
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

  10.8366.66

  Kanavace e printuar

  10.8366.66
 • Kornizë fotografike kristali

  Kornizë fotografike kristali në formën e zemrës me ndriçim LED
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Kristal
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa:25x25x5cm,
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Kristal fotografik

  Kristal i printuar me foto dhe shkrime sipas dëshirës.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Kristal
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa:25x17x1cm,
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

Menu Kryesore