• Gota shampanje kristali të përforcuara me titanium të personalizuara

  Për tju ardhur në ndihmë të gjithë atyre që duan të dhurojnë diçka të veçantë për çiftet,
  sollëm gota shampanje të markave dhe modeleve më të mira të personalizuara sipas kërkesës tuaj.

  Gota shampanje të gdhëndura me lazer me shkrimet dhe dizenjot që dëshironi

  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Marka : Luigi Bormioli (MADE IN ITALY)
  ➡️Materiali: Gotat:Kristal i përforcuar me titanium; Kutia : MDF 3mm
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️Përmasa: Gota : 25x6x6cm; Kutia : 28x22x8.5cm
  ➡️Vëllimi: 225 cc
  ➡️Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Gota shampanje kristali të përforcuara me titanium të personalizuara

  Për tju ardhur në ndihmë të gjithë atyre që duan të dhurojnë diçka të veçantë për çiftet,
  sollëm gota shampanje të markave dhe modeleve më të mira të personalizuara sipas kërkesës tuaj.

  Gota shampanje të gdhëndura me lazer me shkrimet dhe dizenjot që dëshironi

  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Marka : Luigi Bormioli (MADE IN ITALY)
  ➡️Materiali: Gotat:Kristal i përforcuar me titanium; Kutia : MDF 3mm
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️Përmasa: Gota : 25x7x7cm; Kutia : 28x22x8.5cm
  ➡️Vëllimi: 225 cc
  ➡️Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Gota shampanje kristali të personalizuara

  Për tju ardhur në ndihmë të gjithë atyre që duan të dhurojnë diçka të veçantë për çiftet,
  sollëm gota shampanje të markave dhe modeleve më të mira të personalizuara sipas kërkesës tuaj.

  Gota shampanje të gdhëndura me lazer me shkrimet dhe dizenjot që dëshironi

  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Marka :Bohemia (MADE IN CZECH REPUBLIC)
  ➡️Materiali: Gotat:Kristal ; Kutia : MDF 3mm
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️Përmasa: Gota : 24x5x5cm; Kutia : 28x22x8.5cm
  ➡️Vëllimi: 200 cc
  ➡️Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Gota shampanje të personalizuara

  Për tju ardhur në ndihmë të gjithë atyre që duan të dhurojnë diçka të veçantë për çiftet,
  sollëm gota shampanje të markave dhe modeleve më të mira të personalizuara sipas kërkesës tuaj.

  Gota shampanje të gdhëndura me lazer me shkrimet dhe dizenjot që dëshironi

  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Marka : Veneto (MADE IN TURKEY)
  ➡️Materiali: Gotat:Qelq ; Kutia : MDF 3mm
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️Përmasa: Gota : 25x7x7cm; Kutia : 28x22x8.5cm
  ➡️Vëllimi: 225 cc
  ➡️Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Set shampanjë gota shampanje dhe kuti druri

  Shishe shampanje, gota shampanje dhe kuti druri e personalizuar sipas dëshirës me shkrimin që ju dëshironi…
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Gotat (qelq) Kutia MDF 5mm
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa: Kutia 35x30x8.5cm gotat 25x7cm 225ml  Shishja 30.5×8 750ml 10% Vol
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

Menu Kryesore