• Harta e botës druri

  Harta e botës në 3D.
  Dru i prerë me lazer, i personalizuar sipas dëshirës suaj në përmasa dhe detaje.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Hartë druri e personalizuar
  ➡️Materiali: MDF 3mm
  ➡️Përmasat standarte 200x100x0.3cm
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

Menu Kryesore