• Aksesor zyre kristali me orë i personalizuar 3D

  Aksesor zyre kristali me orë e personalizuar 3D
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Kristal K9;
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa:8.5x8x3cm
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Kuboid kristali i personalizuar 3D

  Një dhuratë unike me rezistencë të përjetshme e prodhuar me teknologjinë më të fundit gdhëndje 3D në brëndësi të kristalit…
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Kristal K9
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa: Kubi 5x8x5 cm bazamenti 7x7x3cm
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Kuboid kristali i personalizuar 3D per Mommy to be

  Një dhuratë unike me rezistencë të përjetshme e prodhuar me teknologjinë më të fundit gdhëndje 3D në brëndësi të kristalit…
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Kristal K9; Bazamenti plastik
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa: Kubi 5x8x5 cm bazamenti 7x7x3cm
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Kuboid kristali i personalizuar me foto 3D për çifte

  01

  Një dhuratë unike me rezistencë të përjetshme e prodhuar me teknologjinë më të fundit gdhëndje 3D në brëndësi të kristalit…
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Kristal K9; Bazamenti plastik
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa: Kubi 5x8x5 cm bazamenti 7x7x3cm
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Orë kristali e personalizuar 3D

  Orë kristali e personalizuar 3D ideale per evenimente dhe për të shprehur mirënjohjen tuaj …
  Personalizohet sipas dëshirës tuaj me foto, logo ose përshtatet për çdo profesion që ju dëshironi.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Kristal K9
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa: 17x20x4cm
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Sferë kristali e personalizuar 3D

  Sferë kristali e personalizuar sipas dëshirës me gdhendje 3D në brëndësi.
  Dhuratë e veçantë për më të shtrenjtët tuaj
  Personalizohet sipas dëshirës me gdhendje 3D në brendësi dhe ndriçim Led për ti dhënë tjetër pamje dedikimit tuaj.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Kristal K9
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa: 3D009A=10cm ; 3D009B=8cm; bazamenti 7x7x3cm
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

  29.1637.50

  Sferë kristali e personalizuar 3D

  29.1637.50
 • Trofe kristali

  Trofe ideal per evenimente dhe shpërblime për rezultate të arritura.
  Forma e veçantë, përmasat dhe detajet gold janë detaje që e bëjnë një ndër produktet më të kërkuara
  Personalizohet sipas dëshirës tuaj me logo dhe shkrim ose përshtatet për çdo profesion që ju dëshironi.
  Personalizohet me gdhëndje me lazer ose printim UV.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Kristal
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa: Pjesa e personalizueshme  22×17.5x2cm bazamenti 23.5x5x3.5cm
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

  Trofe kristali

  20.83
 • Trofe kristali i personalizuar 3D

  Trofe ideal per evenimente dhe shpërblime për rezultate të arritura.
  Forma e veçantë, përmasat dhe gdhëndja 3D në brëndesi i janë detaje që e bëjnë një ndër produktet më të kërkuara
  Personalizohet sipas dëshirës tuaj me foto, logo ose përshtatet për çdo profesion që ju dëshironi.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Kristal K9
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa: Pjesa e personalizueshme  23x10x2cm bazamenti 8x8x5cm
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Trofe kristali i personalizuar 3D

  Nëse akoma nuk dini se me çfarë të surprizoni dikë që ju ka mbështetur në idetë tuaja.
  E kemi menduar ne…
  Një kristal me detaje të një bashkëpunimi të suksesshëm.
  Punimi me gdhendje 3D në brendësi.
  Personalizohet sipas dëshirës tuaj me foto, logo ose përshtatet për çdo profesion që ju dëshironi.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Kristal K9
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa: Pjesa e personalizueshme  8x5x5cm pjesa lart 20×9.5x5cm
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Trofe kristali me ndriçim i personalizuar 3D

  Trofe ideal per evenimente dhe shpërblime për rezultate të arritura.
  Forma e veçantë, përmasat dhe gdhëndja 3D në brëndesi i janë detaje që e bëjnë një ndër produktet më të kërkuara
  Personalizohet sipas dëshirës tuaj me foto, logo ose përshtatet për çdo profesion që ju dëshironi.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Kristal K9
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa: Pjesa e personalizueshme  23x10x2cm bazamenti 13x3x3cm
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Trofe kristali me ndriçim i personalizuar 3D

  01

  Trofe i veçantë për njerëz të veçantë.
  Personalizohet sipas dëshirës me gdhendje 3D në brendësi dhe ndriçim Led për ti dhënë tjetër pamje dedikimit tuaj.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Kristal K9
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa: 10x17x3cm
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Trofe zemër kristali e personalizuar 3D

  Trofe kristali zemër me gdhendje 3D në brendësi me bazament kritstali dhe ndriçim LED, me 4 ngjyra të ndryshme.
  Një nga dhuratat më të veçanta që mund të bëni.
  Personalizohet sipas dëshirës tuaj me foto dhe dedikim.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Kristal K9;
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa:12x10x2cm
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Varëse çelsash kristali octagon me ndriçim

  Një dhuratë e veçantë e prodhuar me teknologjinë më të fundit 3D.
  Varëse çelësi kristal me ndriçim dhe gdhëndje në brëndësi të kristalit
  Personalizohet sipas dëshirës tuaj me foto, logo dhe shkrim
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️ Materiali: Kristal
  ➡️ Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa: Forma zemër dhe oktagon 3x3x1 cm, forma drejtkëndore 3x2x1cm
  ➡️ Llampa led është me 4 ngjyra që ndrohen automatikisht
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Varëse çelsash kristali drejtkëndëshe me ndriçim

  Një dhuratë e veçantë e prodhuar me teknologjinë më të fundit 3D.
  Varëse çelësi kristal me ndriçim dhe gdhëndje në brëndësi të kristalit
  Personalizohet sipas dëshirës tuaj me foto, logo dhe shkrim
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️ Materiali: Kristal
  ➡️ Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa: Forma zemër dhe oktagon 3x3x1 cm, forma drejtkëndore 3x2x1cm
  ➡️ Llampa led është me 4 ngjyra që ndrohen automatikisht
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Varëse çelsash kristali me ndriçim

  Një dhuratë e veçantë e prodhuar me teknologjinë më të fundit 3D.
  Varëse çelësi kristal me ndriçim dhe gdhëndje në brëndësi të kristalit
  Personalizohet sipas dëshirës tuaj me foto, logo dhe shkrim
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️ Materiali: Kristal
  ➡️ Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa: Forma zemër dhe oktagon 3x3x1 cm, forma drejtkëndore 3x2x1cm
  ➡️ Llampa led është me 4 ngjyra që ndrohen automatikisht
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Zemër kristali e personalizuar 3D

  Trofe kristali zemër me gdhendje 3D në brendësi me bazament kritstali dhe ndriçim LED, me 4 ngjyra të ndryshme.
  Një nga dhuratat më të veçanta që mund të bëni.
  Personalizohet sipas dëshirës tuaj me foto dhe dedikim.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Kristal K9;
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa:8x8x2cm
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Zemër kristali me orë e personalizuar 3D

  Kristal i personalizuar 3D në formë zemre dhe me mekanizmin e orës që simbolizon rrahjet e zemrës për më të dashurit tuaj
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Kristal K9;
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa:8x8x2cm
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

Menu Kryesore