• Medaljon kristali i personalizuar

  Medaljon kristali i personalizuar sipas dëshirës me gdhëndje 3D në brëndësi të kristalit…
  Personalizohet sipas dëshirës tuaj me foto, logo ose përshtatet për çdo profesion që ju dëshironi.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Kristal K9
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa: Pjesa e personalizueshme  8x8x1cm
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Trofe kristali Prestige i personalizuar 3D

  Një dhuratë perfekte për raste të veçanta….
  Kristal Prestige K9, i personalizuar sipas dëshirës me
  fotot dhe dedikimet që dëshironi…
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Kristal K9
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️Përmasa:Përmasa 13x9x4cm ndërsa bazamenti 10x10x3cm
  ➡️Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

Menu Kryesore