• Orë guri vullkanik

  Gur vullkanik me mekanizëm orë i personalizuar me foto dhe tekst sipas dëshirës tuaj.

  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Gur vullkanik me mekanizëm orë
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa: 20×20 cm
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

Menu Kryesore