• Kalendar Druri

  Kalendar perpetual (përhershëm) druri i personalizuar sipas dëshirës
  Produkt i veçantë për ambjente të ndryshme zyrash dhe jo vetëm.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: MDF(3mm)
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa:25x25x0.3cm,
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

  Kalendar Druri

  17.09

Menu Kryesore