• Abazhur i personalizuar

  Abazhur me bazë druri dhe ndriçim led për ti bërë netët tuaja magjike.
  ➡️Materiali: plexiglass dhe pvc
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa: bazamenti 11.5×11.5x2cm, kupola 9.5×9.5×15.5cm, fotot brënda 7.5x12cm
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Abazhur i personalizuar

  Abazhur me kupolë qelqi me bazë druri e personalizuar sipas dëshirës tuaj.
  ➡️Materiali: plexiglass dhe pvc
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa: bazamenti 11.5×11.5x2cm, kupola 9.5×9.5×15.5cm, fotot brënda 7.5x12cm
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Abazhur plexiglass

  Abazhur me plexiglass me 12 ngjyra të ndryshme i personalizuar sipas dëshirës tuaj…
  INFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: plexiglass dhe pvc
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa: bazamenti 9.5×9.5x4cm plexiglassi afërsisht 15x20cm (në varësi të dizenjos)
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

Menu Kryesore