• Rrip dhe portofol

  Set rrip dhe portofol 100% lëkure natyrale të personalizuara sipas dëshirës.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Lëkurë natyrale 100%, kutia mdf
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Permasat: Rripi 48,49,50,51,52,53; Portofoli 11.5x9x2cm
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Rrip dhe portofol

  Set rrip dhe portofol të personalizuara sipas dëshirës.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Rripi Lëkurë natyrale 100%,portofoli lëkurë artificiale, kutia mdf
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Permasat: Rripi 48,49,50,51,52,53; Portofoli 11.5x9x2cm
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

 • Rrip i personalizuar

  Rrip 100% lëkure i personalizuar sipas dëshirës.
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: Lëkurë artificiale, kutia mdf
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Masat: 48,49,50,51,52,53
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

Menu Kryesore