• Trofe plywood

  Çdo profesion meriton një trofe.
  Mendoni profesionin që dëshironi dhe ne krijojmë dhuratën ideale.
  Trofe ‘Plywood’ (druri) i personalizuar sipas dëshirës tuaj që nga ideja deri tek dedikimi….
  ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
  ➡️Materiali: MDF 3mm
  ➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
  ➡️ Përmasa: variojne brënda 20x30cm
  ➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
  ➡️ Pagesën mund bëni me :
  💳 Master Card ose Visa
  🅿️Paypal
  💵 CASH kur merrni produktin

Menu Kryesore