Mirë se vini në dyqanin online të Vlera Art​

Vlera Art u themelua në vitin 2018 me vizionin që të sjellë VLERË te klientët tanë. Në fillimet e veta nisi si një dyqan online për dhurata të personalizuara. Deri në vitin 2022 Vlera Art është më pranë klientëve përmes 3 dyqaneve të saj në Tiranë, Durrës dhe Peshkopi. Me një audiencë me rreth 50,000 ndjekës në Instagram dhe 26,000 në Facebook, duke u bërë një nga bizneset më të preferuar për dhurata të personalizuara.
Pasioni për punën na mundësoi që t’i ofronim klientëve shumëllojshmëri idesh lidhur me dhuratat e personalizuara. Ne i japim produkteve detaje për t’i bërë ato të jenë unike.
Teknologjia më e fundit, staf profesionistësh dhe produktet unike janë pikat tona më të forta në treg.

Misioni ynë është të punojmë me përkushtim për të ofruar një gamë unike produktesh të personalizuara si dhe shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit.
Vizioni ynë është të sjellim VLERË dhe emocion përmes produkteve tona dhe të kthehemi në një brand global dhe të mundësojmë produktet tona kudo në Europë dhe botë.

Slogani ynë: Nuk ka festë pa Vlera Art!

VLERA ART është gjithmonë i pranishëm në çdo rast feste. Nuk ka festime pa dhurata. Qëllimi ynë është t’i ndihmojmë njerëzit të krijojnë dhurata të personalizuara për personat e veçantë në jetën e tyre. Të gjithë kënaqen duke parë fëmijën e tyre, nënën e tyre, shoqen e tyre duke hapur një dhuratë. Për të kontribuar në këtë gëzim, për të sjellë një buzëqeshje në fytyrën e dikujt është arsyeja pse ne fokusohemi tek detajet e dhuratave për të sjellë një shumëllojshmëri të gjerë dhuratash të personalizuara.

44.5K

Produkte të shitura

3

Pika zyrtare në Shqipëri

30.6k

Blerësit Aktivië në Vlera Art

Misioni dhe Vizioni i Vlera Art

Misioni

T’ju jap vlerë dhuratave tuaj dhe t’i kthej ato në kujtime të paharrueshme!

Vizioni

Të kthehemi në një brand global dhe të mundësojmë shitje dhe transport kudo në Europë dhe botë.

Menu Kryesore