Abazhur i personalizuar

In stock

Abazhur me bazë druri dhe ndriçim led për ti bërë netët tuaja magjike.
➡️Materiali: plexiglass dhe pvc
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️ Përmasa: bazamenti 11.5×11.5x2cm, kupola 9.5×9.5×15.5cm, fotot brënda 7.5x12cm
➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️ Pagesën mund bëni me :
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal
💵 CASH kur merrni produktin

    • (max file size 256 MB)

Abazhuri përbëhet nga bazamenti i drurit me dritë LED dhe kupola PVC
Bazamenti ka dritën LED, e cila është me bateri, përmasat janë 11.5×11.5x2cm
Kupola është PVC transparente me përmasa 9.5×9.5×15.5cm
Ambazhurit i vendosen brënda dy fotografi me përmasa 7.5x12cm

Additional information

Dimensions 17 × 11.5 × 11.5 cm
Be the first to review “Abazhur i personalizuar”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore