Abazhur i personalizuar

In stock

Abazhur me kupolë qelqi me bazë druri e personalizuar sipas dëshirës tuaj.
➡️Materiali: plexiglass dhe pvc
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️ Përmasa: bazamenti 11.5×11.5x2cm, kupola 9.5×9.5×15.5cm, fotot brënda 7.5x12cm
➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️ Pagesën mund bëni me :
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal
💵 CASH kur merrni produktin

    • (max file size 96 MB)
Krahaso

Abazhuri përbëhet nga bazamenti i drurit me dritë LED dhe kupola katrore.
Bazamenti i drurit ka dritën LED, e cila është me fish USB, përmasat janë 12.5×12.5x3cm
Kupola është qelq me skelet metalik me përmasa 11x11x18.5cm
Abazhurit i vendosen brënda dy fotografi me përmasa 9.5×14.5cm
Gjithashtu mund të personaliozhet edhe bazamenti ose faqet e qelqit të kupolës me gdhëndje me lazer.

Additional information

Dimensions 21 × 12.5 × 12.5 cm
Be the first to review “Abazhur i personalizuar”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore