Aksesor tavoline kristali për mbajtjen e kartvizitave dhe stilolapsave

In stock

Aksesor zyre kristali për mbajtjen e kartvizitave me silolaps metalik, glob kristali dhe bazament pasqyrë, i gjithi i personalizuar sipas dëshirës tuaj…
Një dhuratë unike dhe e dobishme për personat që punojnë në zyrë…
ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
➡️Materiali: kristal, pasqyre dhe metal
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️ Përmasa: Permasat e produktit janë 23x8x6.5cm, te pjesës qe personalizohet janë 9x4cm
➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️ Pagesën mund bëni me :
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal
💵 CASH kur merrni produktin

    • (max file size 256 MB)

Aksesori përmban dy duar kristali , mbajtëse kartvizitash, dhe mbajtëse stilolapsash
Aksesori i zyres personalizohet me printim UV ne pjesën ballore.
Permasat e produktit janë 23x8x6.5cm, te pjesës qe personalizohet janë 9x4cm

Be the first to review “Aksesor tavoline kristali për mbajtjen e kartvizitave dhe stilolapsave”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore