Aksesor zyre druri me glob, mbajtëse stickerash dhe mbajtese stilolapsash

In stock

Dhuratat më të veçanta për në zyrë të personalizuara sipas dëshirës tuaj me teknologjinë me të fundit i gjeni vetëm tek Vlera Art!
Aksesor zyre druri me glob mbajtëse stilolapsash dhe mbajtëse stickerash i personalizuar sipas dëshirës për më të dashurit tuaj…
ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
➡️Materiali: Dru, metal, plexiglass dhe pvc
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️ Përmasa: Pjesa e personalizueshme 10x8x0.5cm bazamenti 34x15x2cm, globi ⌀8.5cm
➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️ Pagesën mund bëni me :
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal
💵 CASH kur merrni produktin

    • (max file size 256 MB)

Aksesori përmban glob me hartën e botës, mbajtëse stickerash dhe nje pako stickera, dhe mbajtëse stilolapsash
Aksesori i zyres personalizohet me printim UV ne pjesën ballore dhe stilolapsi metalik me gdhëndje me lazer.
Pjesa që personalizohet është plexiglass transparent 5mm.
Permasat e bazamentit janë 34x15x2cm, te plexiglasit 10x8x0.5 dhe të globit diameter ⌀ 8.5cm

Be the first to review “Aksesor zyre druri me glob, mbajtëse stickerash dhe mbajtese stilolapsash”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore