Aksesor zyre kristali me glob dhe me mbajtëse stilolapsi dhe mbajtëse kartvizitash

In stock

Aksesor zyre kristali me glob dhe me mbajtëse stilolapsi dhe mbajtëse kartvizitash.
Personalizohet sipas dëshirës, me gdhendje ose me printim
ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
➡️Materiali: Kristal dhe plexiglass
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️ Përmasa: Bazamenti 18.5x5x1cm, pjesa që personalizohet 9x4x0.5cm
➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️ Pagesën mund bëni me :
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal
💵 CASH kur merrni produktin

    • (max file size 256 MB)

Aksesori përmban globin me harten e botës mbajtëse stilolapsi dhe mbajtësen e kartvizitave.
Aksesori i zyres personalizohet me gdhëndje me lazer ose me printim me shkrimet dhe logot që dëshironi.
Permasat bazamenti 18.5x5x1cm, pjesa që personalizohet 9x4x0.5cm

Be the first to review “Aksesor zyre kristali me glob dhe me mbajtëse stilolapsi dhe mbajtëse kartvizitash”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore