Aksesor zyre kristali me glob dhe me mbajtëse stilolapsi

In stock

Aksesor zyre kristali me glob dhe me mbajtëse stilolapsi.
Personalizohet sipas dëshirës, me gdhendje ose me printim
ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
➡️Materiali: Kristal
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️ Përmasa: Bazamenti 18.5x5x1cm, pjesa që personalizohet 8x6x2cm
➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️ Pagesën mund bëni me :
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal
💵 CASH kur merrni produktin

Aksesori përmban globin me harten e botës mbajtëse stilolapsi dhe pjesen e personalizueshme.
Aksesori i zyres personalizohet me gdhëndje me lazer ose me printim me shkrimet fotot, logot që dëshironi.
Permasat bazamenti 18.5x5x1cm, pjesa që personalizohet 8x6x2cm

Be the first to review “Aksesor zyre kristali me glob dhe me mbajtëse stilolapsi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore