Aksesor zyre kristali me orë dhe me mbajtëse stilolapsash

In stock

Aksesor zyre kristali me orë dhe me mbajtëse stilolapsash.
Personalizohet sipas dëshirës, me gdhendje ose me printim
ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
➡️Materiali: Kristal
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️ Përmasa: Bazamenti 28x8x1cm, pjesa që personalizohet 13x9x2cm
➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️ Pagesën mund bëni me :
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal
💵 CASH kur merrni produktin

    • (max file size 256 MB)

Aksesori përmban orën (funksionale) mbajtëse stilolapsash rrotulluese dhe pjesen e personalizueshme.
Aksesori i zyres personalizohet me gdhëndje me lazer ose me printim me shkrimet fotot, logot që dëshironi.
Permasat bazamenti 28x8x1cm, pjesa që personalizohet 13x9x2cm

Be the first to review “Aksesor zyre kristali me orë dhe me mbajtëse stilolapsash”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore