Aksesor zyre kristali me orë dhe ndriçim Led i personalizuar 3D

In stock

Aksesor zyre kristali me orë dhe ndriçim Led i gdhëndur 3D në brendësi.
Detajet e orës në anë i japin një tjetër veçanti produktit.
Personalizohet sipas dëshirës.
ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
➡️Materiali: Kristal K9
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️ Përmasa: Pjesa e personalizueshme  15x10x2cm bazamenti 15x3x3cm
➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️ Pagesën mund bëni me :
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal
💵 CASH kur merrni produktin

    • (max file size 256 MB)

Kristali personalizohet  me teknologjinë green fiber laser me gdhëndje  3D.
E veçanta e kësaj teknologjie është që produktet gdhënden në brëndësi të kristaleve me preçizion deri në 0.01 mm pa u demtuar pjesa sipërfaqësore.
Kristali ka përmasa 15x10x2cm ndërsa bazamenti 15x3x3cm
Bazamenti ka edhe dritë led të karikueshme me 4 ngjyra të ndryshme që i ndrohen vetë automatikisht,

Be the first to review “Aksesor zyre kristali me orë dhe ndriçim Led i personalizuar 3D”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore