Body i personalizuar me qëndisje

In stock

Body i personalizuar me qëndisje sipas dëshirës
ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
➡️Materiali: Pambuk
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️ Masa: 0-3;3-6;6-9;9-12 muaj
➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️ Pagesën mund bëni me :
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal
💵 CASH kur merrni produktin

    • (max file size 256 MB)

Body i personalizuar me qëndisje sipas dëshirës.
Personalizohen me teknologjinë më të fundit të qëndisjes kompjuterizuar.
Realizohen gjitha modelet logove dhe shkrimeve.
Masa: 0-3;3-6;6-9;9-12 muaj

Be the first to review “Body i personalizuar me qëndisje”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore