Filxhana çaji të personalizuara

In stock

Filxhane çaji të personalizuar me tekst/ logo sipas dëshirës…
ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
➡️Marka :Pasabahçe (MADE IN TURKEY)
➡️Materiali:Qelq
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️Përmasa:8x8x7cm;
➡️Vëllimi: 200 cc
➡️Seti përmban 6 filxhana
➡️Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️Pagesën mund bëni me :
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal
💵 CASH kur merrni produktin

    • (max file size 256 MB)

Filxhanat e çajit janë prodhim i kompanisë Pasabahçe (MADE IN TURKEY)
Materiali është qelq
Përmasa:8x8x7cm, vëllimi: 200 cc; seti përmban 6 filxhana.
Personalizohen me gdhëndje me lazer, me shkrimet logot dhe dizenjot që dëshironi.
Gdhëndja me lazer është me rezistencë të përhershme.

Be the first to review “Filxhana çaji të personalizuara”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore