Gota shampanje kristali të përforcuara me titanium të personalizuara

In stock

Për tju ardhur në ndihmë të gjithë atyre që duan të dhurojnë diçka të veçantë për çiftet,
sollëm gota shampanje të markave dhe modeleve më të mira të personalizuara sipas kërkesës tuaj.

Gota shampanje të gdhëndura me lazer me shkrimet dhe dizenjot që dëshironi

ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
➡️Marka : Luigi Bormioli (MADE IN ITALY)
➡️Materiali: Gotat:Kristal i përforcuar me titanium; Kutia : MDF 3mm
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️Përmasa: Gota : 25x6x6cm; Kutia : 28x22x8.5cm
➡️Vëllimi: 225 cc
➡️Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️Pagesën mund bëni me :
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal
💵 CASH kur merrni produktin

    • (max file size 256 MB)

Gotat e shampanjës janë prodhim i një ndër markave më të mira italiane (Luigi Bormioli).
Materiali është kristal i cilësisë më të mirë, i perforcuar me titanium.
Përmasa: 25x6x6cm, vëllimi: 225 cc
Personalizohen me gdhëndje me lazer, me shkrimet dhe dizenjot që dëshironi.
Gdhëndja me lazer është me rezistencë të përhershme.
Paketimi është në kuti mdf 3mm me përmasa 28x22x8.5cm e cila personalizohet sipas dëshirës.

Be the first to review “Gota shampanje kristali të përforcuara me titanium të personalizuara”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore