Gota shampanje kristali të personalizuara

In stock

Për tju ardhur në ndihmë të gjithë atyre që duan të dhurojnë diçka të veçantë për çiftet,
sollëm gota shampanje të markave dhe modeleve më të mira të personalizuara sipas kërkesës tuaj.

Gota shampanje të gdhëndura me lazer me shkrimet dhe dizenjot që dëshironi

ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
➡️Marka :Bohemia (MADE IN CZECH REPUBLIC)
➡️Materiali: Gotat:Kristal ; Kutia : MDF 3mm
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️Përmasa: Gota : 24x5x5cm; Kutia : 28x22x8.5cm
➡️Vëllimi: 200 cc
➡️Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️Pagesën mund bëni me :
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal
💵 CASH kur merrni produktin

    • (max file size 256 MB)

Gotat e shampanjës janë prodhim i kompanisë Bohemia (Made in Czech Republic)
Materiali është kristal.
Përmasa: 24x5x5cm, vëllimi: 200 cc
Personalizohen me gdhëndje me lazer, me shkrimet dhe dizenjot që dëshironi.
Gdhëndja me lazer është me rezistencë të përhershme.
Paketimi është në kuti mdf 3mm me përmasa 28x22x8.5cm e cila personalizohet sipas dëshirës.

Be the first to review “Gota shampanje kristali të personalizuara”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore