Kapuç festiv i personalizuar me qëndisje

In stock

Kapuç festiv i cilësisë më të mirë i personalizuar me qëndisje për të gjithë familjen…
Një detaj që bën diferencën në foton karakteristike pranë pemës.
ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
➡️Materiali: Kadif dhe pellush
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️ Masa: 0-1 vjeç; 1-7vjeç; mbi 7 vjeç
➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️ Pagesën mund bëni me :
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal
💵 CASH kur merrni produktin

    • (max file size 256 MB)

Kapuçi festiv personalizohet me teknologjinë më të fundit të qëndisjes kompjuterizuar.
Realizohen gjitha modelet logove dhe shkrimeve.
Masa: 0-1 vjeç; 1-7vjeç; mbi 7 vjeç
Materiali: Kadif dhe pellush

Be the first to review “Kapuç festiv i personalizuar me qëndisje”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore