Kopsa këmishe druri dhe mbajtëse kravate druri

In stock

Butona këmishe dhe kapëse kravate në material dru bambu të personalizuara sipas dëshirës tuaj, butonat mbajtësja e kravatës dhe kutia.
ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
➡️Materiali: Dru bambu; çelik
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️ Permasat: kutia 6.5×4.5×2.5; butonat ⌀1.8cm, kapësesja kravatës 5.5×0.5x2cm
➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️ Pagesën mund bëni me :
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal
💵 CASH kur merrni produktin

    • (max file size 256 MB)

Kopsat, mbajtësja e kravatës dhe kutia personalizohen me gdhëndje me lazer.
Materiali i kopsave është dru bambu me skelet metalik çeliku, ndërsa i kutisë dru bambu.
Përmasat e kutisë janë 6.5×4.5×2.5cm ndërsa të kopsave ⌀1.8cm dhe të kapëses kravatës 5.5×0.5x2cm

Additional information

Dimensions 4.5 × 4.5 × 2.5 cm
Be the first to review “Kopsa këmishe druri dhe mbajtëse kravate druri”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore