Kopsa këmishe rrethore me orë

In stock

Butona këmishe metalike dhe kuti lëkure të printuara sipas dëshirës.
Dhuratë e veçantë për më të shtrenjtët tuaj
ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
➡️Materiali:butonat çelik, kutia lëkurë artificiale
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️ Permasat: kutia 8.5×4.5×3.5cm ndërsa të kopsave 1.8×1.8cm.
➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️ Pagesën mund bëni me :
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal
💵 CASH kur merrni produktin

    • (max file size 256 MB)

Kopsat e këmishës kanë mekanizëm ore quartz, dhe funksionojnë me bateri 1.5V personalizohet vetëm kutia me printim UV ose me gdhëndje me lazer…
Materiali i kopsave është çelik ndërsa i kutisë lëkurë artificiale
Përmasat e kutisë janë 8.5×4.5×3.5cm ndërsa të kopsave ⌀2.2cm

Additional information

Dimensions 4.5 × 8.5 × 3.5 cm
Be the first to review “Kopsa këmishe rrethore me orë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore