Pendë dhe vulë dylli e personalizuar

Available on backorder

Dhuratë unike për të firmosur arritjet dhe sukseset…
Pendë dhe vulë dylli të personalizuar sipas dëshirës tuaj.
ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
➡️Seti përmban pendën, mbajtësen e pendës për në tavolinë, vulë dylli e personalizuar, luge metalike për shkrirje e dyllit,
qiri per shkrirjen e dyllit, dyll ngjyrë gold, shishen e bojës blu dhe 5 ngjyra të ndryshme shkrimi.
➡️Materiali: Metal
➡️Përmasat: Përmasat e pendës janë 27x5x1cm,të vulës së dyllit 8×3.5×1.2 ndërsa të kutisë 28x20x4.5cm
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️ Pagesën mund bëni me :
💵 CASH kur merrni produktin
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal

    • (max file size 256 MB)

Seti përmban pendën, mbajtësen e pendës për në tavolinë, vulë dylli e personalizuar, luge metalike për shkrirje e dyllit,
qiri per shkrirjen e dyllit, dyll ngjyrë gold, shishen e bojës blu dhe 5 ngjyra të ndryshme shkrimi.
Trupi i pendës është metalik i cili personalizohet me gdhëndje me lazer me shkrimet dhe logot që dëshironi,
ndërsa kutia personalizohet me printim UV me shkrimin dhe logon që dëshironi.
Përmasat e pendës janë 27x5x1cm,të vulës së dyllit 8×3.5×1.2 ndërsa të kutisë 28x20x4.5cm
Shishja është qelq 15ML e mbushur bojë ROYAL blu.
Aksesorët e tjerë gjithë metalik.

Additional information

Dimensions 28 × 20 × 4.5 cm
Be the first to review “Pendë dhe vulë dylli e personalizuar”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore