Stilograf Faber Castell i personalizuar

In stock

Faber Castell Ambition OpArt Deep Water quhet stilografi me elegant dhe me fin i stilografëve që disponojmë.
Stilograf i markës gjermane Faber Castell, trup inoks dhe resinë i personalizuar sipas dëshirës….
ℹ️INFO RRETH PRODKTIT ℹ️
➡️Stilograf metalik i gdhendur me lazer
➡️Materiali: stilolapsi inoks dhe resinë , kutia lëkurë artificiale
➡️Përmasat e stilolapsit janë 14×1.2×1.2cm, ndërsa të kutisë 17x7x3.7cm
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️ Pagesën mund bëni me :
💵 CASH kur merrni produktin
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal

    • (max file size 256 MB)

Stilografi është i markës gjermane Faber Castell. Ai personalizohet me gdhëndje me lazer me shkrimin që dëshironi në kapakun e tij dhe në kutinë.
Stilografi inoks me resine, ndërsa kutia lëkurë artificiale.
Përmasat e stilografit janë 14×1.2×1.2cm, ndërsa të kutisë 17x7x3.7cm

Additional information

Dimensions 19 × 6.2 × 3.3 cm
Be the first to review “Stilograf Faber Castell i personalizuar”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore