Stilograf i zi me detaje gold në kuti transparente

In stock

Një model stilografi elegant dhe i veçantë për tia dhuruar atyre që vlerësoni më shumë.
Stilografi dhe kutia e plexiglasit personalizohet sipas dëshirës.
ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
➡️Stilograf metalik i gdhendur me lazer
➡️Materiali: stilolapsi metal, kutiaplexiglass
➡️Përmasat e stilolagrafit janë 14×1.3×1.3cm, ndërsa të kutisë 16.4×2×2.2cm
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️ Pagesën mund bëni me :
💵 CASH kur merrni produktin
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal

    • (max file size 256 MB)

Stilografi personalizohet me gdhëndje me lazer me shkrimin që dëshironi dhe në kutinë plexiglass.
Stilografi është i gjithë metal, ndërsa kutia plexiglass dhe boja është royal blue.
Përmasat e stilolagrafit janë 14×1.3×1.3cm, ndërsa të kutisë 16.4×2×2.2cm

Additional information

Dimensions 17 × 12 × 4.5 cm
Be the first to review “Stilograf i zi me detaje gold në kuti transparente”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore