Stilograf i zi metalik ne kuti druri i personalizuar

In stock

Stilograf metalik ne kuti druri sipas dëshirës….
ℹ️INFO RRETH PRODKTIT ℹ️
➡️Stilograf metalik i gdhendur me lazer
➡️Materiali: stilolapsi çelik , kutia druri
➡️Përmasat e stilolapsit janë 14×1.2×1.2cm, ndërsa të kutisë 17x6x3cm
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️ Pagesën mund bëni me :
💵 CASH kur merrni produktin
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal

    • (max file size 256 MB)

Stilografi personalizohet me gdhëndje me lazer me shkrimin që dëshironi në kapakun e tij dhe në kutinë.
Stilografi inoks me resine, ndërsa kutia lëkurë artificiale.
Përmasat e stilografit janë 14×1.2×1.2cm, ndërsa të kutisë 17x6x3cm

Additional information

Dimensions 19 × 6.2 × 3.3 cm
Be the first to review “Stilograf i zi metalik ne kuti druri i personalizuar”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore