Stilograf i personalizuar

In stock

Stilograf metalik në kuti druri, të personalizuara sipas dëshirës!
ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
➡️Stilograf metalik i gdhendur me lazer dhe 33 ml bojë Schneider Royal blu
➡️Materiali: stilolapsi metal, kutia MDF 3mm, shishja bojes qelq
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️ Pagesën mund bëni me :
💵 CASH kur merrni produktin
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal

    • (max file size 256 MB)

Stilografi është i markës Luoshi. Ai personalizohet me gdhëndje me lazer me shkrimin që dëshironi në kapakun e ti tij dhe në kutinë MDF.
Stilografi është i gjithë metal, ndërsa kutia MDF dhe shishja e bojës qelq.
Përmasat e stilolagrafit janë 14×1.3×1.3cm, ndërsa të kutisë 17x12x4.5cm të shishes 5.5×5.5×3.5cm (33ML)

Additional information

Dimensions 17 × 12 × 4.5 cm
Be the first to review “Stilograf i personalizuar”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore