Stilolaps metalik gold me mbajtëse druri i personalizuar

In stock

Dhuratë unike për të firmosur arritjet dhe sukseset…
Stilolaps metalik dhe mbajtese druri e personalizuar sipas dëshirës me shkrimet dhe logot që dëshironi…
ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
➡️Stilolaps metalik dhe kuti e personalizuar
➡️Materiali: stilolapsi metalik dhe mbajtesja MDF 4mm
➡️Përmasat: Përmasat e stilolapsit janë 14×1.3×1.3cm, ndërsa të mbajteses 7x7x21cm
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️ Pagesën mund bëni me :
💵 CASH kur merrni produktin
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal

    • (max file size 256 MB)

Stilolapsi është metalik ndersa mbajtesja MDF 4mm
Stilolapsi personalizohet me gdhëndje me lazer n me shkrimin dhe logon që dëshironi.
Përmasat e stilolapsit janë 14×1.3×1.3cm, ndërsa të mbajteses 7x7x21cm
Stilolapsi është me bojë blu.

Additional information

Dimensions 7 × 7 × 21 cm
Be the first to review “Stilolaps metalik gold me mbajtëse druri i personalizuar”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore