Stilolaps, stilograf dhe kuti druri të personalizuar

In stock

Dhuratë unike për të firmosur arritjet dhe sukseset…
Stilolaps dhe stilograf në kuti druri bambu të personalizuar sipas dëshirës me shkrimet dhe logot që dëshironi…
ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
➡️Stilolaps dhe kuti druri bambu të personalizuara
➡️Materiali: stilolapsi dhe kutia dru bambu
➡️Përmasat: Përmasat e stilolapsit janë 14×1.3×1.3cm të stilografit 14.8×1.3×1.3cm ,ndërsa të kutisë 17.3×5.7×2.4cm
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️ Pagesën mund bëni me :
💵 CASH kur merrni produktin
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal

    • (max file size 256 MB)

Stilolapsi, stilografi dhe kutia janë dru bambu.
Stilolapsi dhe stilografi personalizohen me gdhëndje me lazer ndërsa kutia me printim UV me shkrimin dhe logon që dëshironi.
Përmasat e stilolapsit janë 14×1.3×1.3cm të stilografit 14.8×1.3×1.3cm , ndërsa të kutisë 17.3×5.7×2.4cm
Stilolapsi dhe stilografi janë me bojë blu.

Additional information

Dimensions 17.3 × 5.7 × 2.4 cm
Be the first to review “Stilolaps, stilograf dhe kuti druri të personalizuar”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore