Suvenir kristali për besimtarë myslimanë

In stock

Kristal me detaje unike për të gjithë ju që kërkoni diçka të veçantë për të dashurit tuaj besimtarë myslimanë.
Personalizohet vetëm kutia sipas dëshirës tuaj me logo dhe shkrim.
Personalizohet me gdhëndje me lazer ose printim UV.
ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
➡️Materiali: Kristal
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️ Përmasa: 18.5x10x10cm
➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️ Pagesën mund bëni me :
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal
💵 CASH kur merrni produktin

    • (max file size 256 MB)

Kutia personalizohet  me teknologjinë printim UV ose gdhëndje me lazer
Produkti ka përmasa 18.5x10x10cm
Personalizohet sipas dëshirës tuaj me foto, logo ose përshtatet për çdo profesion që ju dëshironi.

Additional information

Dimensions 18.5 × 10 × 10 cm
Be the first to review “Suvenir kristali për besimtarë myslimanë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore