Trofe Golden Star

In stock

Trofe yll i personalizuar sipas dëshirës tuaj.
ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
➡️Materiali: bazamenti dru ylli ABS
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️ Përmasa: Bazamenti 8x22x5cm ndërsa të pllakës që personalizohet 9x5cm
➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️ Pagesën mund bëni me :
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal
💵 CASH kur merrni produktin

    • (max file size 256 MB)

Trofeu yll personalizohet sipas dëshirës me printim me foto, logo dhe shkrimet që dëshironi dhe përshtatet për çdo eveniment që ju keni.
Përmasat janë 8x22x5cm ndërsa të pllakës që personalizohet 9x5cm
Material bazamenti dru ndërsa ylli ABS

Additional information

Dimensions 8 × 22 × 5 cm
size

Large 19.5x25x4.5cm, Medium 17x21x4.5cm

Be the first to review “Trofe Golden Star”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore