Trofe kristali

In stock

Trofe ideal per evenimente dhe shpërblime për rezultate të arritura.
Forma e veçantë, përmasat dhe detajet gold janë detaje që e bëjnë një ndër produktet më të kërkuara
Personalizohet sipas dëshirës tuaj me logo dhe shkrim ose përshtatet për çdo profesion që ju dëshironi.
Personalizohet me gdhëndje me lazer ose printim UV.
ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
➡️Materiali: Kristal
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️ Përmasa: Pjesa e personalizueshme  22×17.5x2cm bazamenti 23.5x5x3.5cm
➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️ Pagesën mund bëni me :
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal
💵 CASH kur merrni produktin

    • (max file size 256 MB)

Trofeu personalizohet me gdhëndje me lazer ose me printim me shkrimet dhe logot që dëshironi.
Bazamenti ka përmasa 22x8x5cm ndersa pjesa lart ka përmasa 23x10x2cm
Personalizohet sipas dëshirës tuaj me foto, logo ose përshtatet për çdo profesion që ju dëshironi.

Additional information

Dimensions 25 × 23.5 × 5 cm
Be the first to review “Trofe kristali”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore