Trofe kristali i personalizuar 3D

29.16

In stock

Trofe ideal per evenimente dhe shpërblime për rezultate të arritura.
Forma e veçantë, përmasat dhe gdhëndja 3D në brëndesi i janë detaje që e bëjnë një ndër produktet më të kërkuara
Personalizohet sipas dëshirës tuaj me foto, logo ose përshtatet për çdo profesion që ju dëshironi.
ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
➡️Materiali: Kristal K9
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️ Përmasa: Pjesa e personalizueshme  23x10x2cm bazamenti 8x8x5cm
➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️ Pagesën mund bëni me :
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal
💵 CASH kur merrni produktin

    • (max file size 32 MB)
Krahaso

Kristali personalizohet  me teknologjinë green fiber laser me gdhëndje  3D.
E veçanta e kësaj teknologjie është që produktet gdhënden në brëndësi të kristaleve me preçizion deri në 0.01 mm pa u demtuar pjesa sipërfaqësore.
Bazamenti ka përmasa 8x8x5cm ndersa pjesa lart ka përmasa 23x10x2cm
Personalizohet sipas dëshirës tuaj me foto, logo ose përshtatet për çdo profesion që ju dëshironi.

Be the first to review “Trofe kristali i personalizuar 3D”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore