Trofe kristali i personalizuar 3D sipas dëshirës

In stock

Trofe ideal per institucionet dhe personat që duan të bëjnë një dhuratë të veçantë.
Kristal K9 i personalizuar 3D sipas dëshirës me gdhëndje me lazer në brëndësi të kristalit…
ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
➡️Materiali: Kristal K9; Bazamenti kristal
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️ Përmasa: Kuboidi 7x7x12 cm bazamenti 10x10x3cm
➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️ Pagesën mund bëni me :
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal
💵 CASH kur merrni produktin

    • (max file size 256 MB)

Kristali personalizohet  me teknologjinë green fiber laser me gdhëndje  3D.
E veçanta e kësaj teknologjie është që produktet gdhënden në brëndësi të kristaleve me preçizion deri në 0.01 mm pa u demtuar pjesa sipërfaqësore.
Kubi ka përmasa 7x7x12cm ndërsa bazamenti 10x10x3cm
Bazamenti ka edhe dritë led të karikueshme me 4 ngjyra të ndryshme që i ndrohen vetë automatikisht,

Be the first to review “Trofe kristali i personalizuar 3D sipas dëshirës”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore