Trofe kristali me ndriçim i personalizuar 3D

In stock

Trofe i veçantë për njerëz të veçantë.
Personalizohet sipas dëshirës me gdhendje 3D në brendësi dhe ndriçim Led për ti dhënë tjetër pamje dedikimit tuaj.
ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
➡️Materiali: Kristal K9
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️ Përmasa: 10x17x3cm
➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️ Pagesën mund bëni me :
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal
💵 CASH kur merrni produktin

    • (max file size 256 MB)

Kristali personalizohet  me teknologjinë green fiber laser me gdhëndje  3D.
E veçanta e kësaj teknologjie është që produktet gdhënden në brëndësi të kristaleve me preçizion deri në 0.01 mm pa u demtuar pjesa sipërfaqësore.
Bazamenti ka përmasa 10x2x3cm ndersa pjesa lart ka përmasa 10x17cm
Bazamenti ka edhe dritë led të karikueshme me 4 ngjyra të ndryshme që i ndrohen vetë automatikisht,
Personalizohet sipas dëshirës tuaj me foto, logo ose përshtatet për çdo profesion që ju dëshironi.

Average Rating

5.00

01
( 1 Review )
5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Review For This Product

  1. 01

    by Eraldo Hoxha

    ef

Menu Kryesore