Zemër kristali e personalizuar 3D

In stock

Trofe kristali zemër me gdhendje 3D në brendësi me bazament kritstali dhe ndriçim LED, me 4 ngjyra të ndryshme.
Një nga dhuratat më të veçanta që mund të bëni.
Personalizohet sipas dëshirës tuaj me foto dhe dedikim.
ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
➡️Materiali: Kristal K9;
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️ Përmasa:8x8x2cm
➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️ Pagesën mund bëni me :
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal
💵 CASH kur merrni produktin

    • (max file size 256 MB)

Kristali personalizohet  me teknologjinë green fiber laser me gdhëndje  3D.
E veçanta e kësaj teknologjie është që produktet gdhënden në brëndësi të kristaleve me preçizion deri në 0.01 mm pa u demtuar pjesa sipërfaqësore.
Zemra ka përmasa 10x8x2cm, Bazamenti 6x4x2cm
Bazamenti është ndriçim led me 4 ngjyra të ndryshme me bateri

Additional information

Dimensions 10 × 11 × 2 cm
Be the first to review “Zemër kristali e personalizuar 3D”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore