Varëse çelsash kristali me ndriçim

In stock

Një dhuratë e veçantë e prodhuar me teknologjinë më të fundit 3D.
Varëse çelësi kristal me ndriçim dhe gdhëndje në brëndësi të kristalit
Personalizohet sipas dëshirës tuaj me foto, logo dhe shkrim
ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
➡️ Materiali: Kristal
➡️ Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️ Përmasa: Forma zemër dhe oktagon 3x3x1 cm, forma drejtkëndore 3x2x1cm
➡️ Llampa led është me 4 ngjyra që ndrohen automatikisht
➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️ Pagesën mund bëni me :
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal
💵 CASH kur merrni produktin

    • (max file size 256 MB)

Varësja e kristalit personalizohet  me teknologjinë green fiber laser me gdhëndje  3D.
E veçanta e kësaj teknologjie është që produktet gdhënden në brëndësi të kristaleve me preçizion deri në 0.01 mm pa u demtuar pjesa sipërfaqësore.
Varësja është në 3 forma dhe përmasa: forma zemër dhe oktagon 3x3x1 cm, forma drejtkëndore 3x2x1cm
Ndricimi  është në 4 ngjyra të ndryshme dhe realizohet nëpërmjet 3 baterive.

Be the first to review “Varëse çelsash kristali me ndriçim”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore