Aksesor zyre druri me glob kristali, orë, termometër dhe matës lagështire

In stock

Aksesor zyre druri me glob kristali, orë, termometër dhe matës lagështire…
Bëjini të dashurit tuaj të ndihen veçantë!
Personalizoni me dedikimin që dëshironi globin e kristalit me mbajtëse druri që tregon orën, temperaturën dhe lagështirën.
ℹINFO RRETH PRODUKTITℹ
➡️Materiali: Dru, metal, kristal
➡️Koha: brenda 48 orëve porosia vjen në adresën tuaj
➡️ Përmasa:17x10x10cm, globi ⌀6cm
➡️ Transporti: I përfshirë kudo në Shqipëri
➡️ Pagesën mund bëni me :
💳 Master Card ose Visa
🅿️Paypal
💵 CASH kur merrni produktin

    • (max file size 256 MB)

Aksesori përmban glob kristali me hartën e botës, orë, termometër dhe matës lagështire(të gjitha funksionale)
Aksesori i zyres personalizohet me gdhëndje me lazer ne pjesën pasme të bazamentit drurit.
Personalizohet me logo dhe shkrime sipas dëshirës.
Permasat 17x10x10cm, dhe globi ⌀6cm

Be the first to review “Aksesor zyre druri me glob kristali, orë, termometër dhe matës lagështire”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Menu Kryesore